Companyia de Teatre Pur Atrezzo

Companyia de Teatre Pur Atrezzo

dimecres, 4 de juny del 2008

Subvenció de l'ajuntament


Avui hem assistit a la reunió que s'ha cel·lebrat al Centre Cultural on s'han explicat tots els passos a seguir per demanar una subvenció pel projecte. La idea és demanar-la com a persona física.

Les subvencions es divideixen en diferents àmbits:
Cultura: 25.000 € [en el que s'inclouria la nostra]
* Joventut 4.500 €
* Educació 22.250 €
* Esports 46.00 €
* Participació ciutadana: 20.000 €
* Medi Ambient: 2.500 €

Per demanar un subvenció s'ha de presentar un projecte d'interès públic i social que es valorarà amb punts, com més en tingui, més diners [el termini d'aquest any és el 28 de juny]. 


S'ha d'omplir una sol·licitud on s'ha de presentar el projecte especificant-ne els objectius, els usuaris participants i posteriorment una memòria valorant l'activitat realitzada i les conclusions [juntament amb la justificació del pressupost sol·licitat].


La idea és demanar una subvenció per l'obra, en tots els aspectes que això comporta:

Publicitat
Escenografia
Vestuari
Maquillatge
Música
Sous

Lo ideal és que cada persona encarregada d'un àmbit s'encarregui de fer el seu pressupost aproximat i després els posaríem en comú i els unificaríem.


Ara mateix estem pendents de reunir-nos amb una possible encarregada de vesturai i maquillatge i una ajuda amb l'escenografia.



Cuidin-se*

1 comentari:

fran ha dit...

vinga nois que la subvencio ens la donan segurisim, que en ho mereixem amb el curro q farem.. oixx q ganas x dios... ens veiem la semana vinent
PD: xavi magrada les teves trucades d bona nit:$
jajaja